среда, 28 ноября 2018 г.

Наші.Київщина

Проект стартував вчора.

Оскільки там запрошення зокрема і на цей курс, то цікаво ж відслідкувати статистику?

Вчора було 5 відвідин, сьогодні ще 2, а загалом в нас зараз 345, то будемо тепер спостерігати за тим, як Київщина поставиться до пропозиції навчатись?

А сьогодні (11 грудня) можна підбити підсумки.

1. У явному вигляді ніхто з модераторів пропозицію не прийняв. Нема бажання навчатись, нема бажання взяти на себе форум Наших у своєму місті. І навіть нема бажання обговорювати поняття інформаційної політики партії, способу її роботи в соціальних мережах. Це характеризує контингент, його стан або мотивацію, може якісь інші соціальні характеристики, цікаво було б почути з цього приводу фахівців. Соціологів, соціальних психологів.

2. Спілкування не було жвавим. Навіть можна сказати більш млявим, ніж хотілося чи можна було очікувати. Більшість модераторів не реагували на пост в приваті, доводилось нагадувати про нього в акаунті. Але і потім абсолютна меншість відповідала, а з тих, хто таки прочитав запрошення, схильності до обговорення ідеї проекту, його недоліків чи переваг не було.

3. Втім, переглядів на цьому блозі тепер 458, то можна сподіватись, що близько сотні людей, ну принаймні кілька десятків, тут були. Відтак ідею політичного навчання на початковому рівні сприйняли і хоч не відреагували у помітний спосіб, але одержали її собі для подальшого обмірковування. Будемо вважати, що з часом воно проросте. Звісно, не обов'язково саме з Нашими, може з іншими політичними силами - то не важливо, важливе саме по собі визнання чи відчуття необхідності таких заходів.

Що далі? Кинути?

Ні, робимо другу спробу

Комментариев нет:

Отправить комментарий